Friday, June 19, 2009

WIP


My work in progress....painting roses at the back of frying pan. I haven't put the wording yet..I'm still looking for ideas. Any suggestion? Actually I would like to use it as a kitchen accessory n matches with the kitchen's theme of green and white and a little bit soft yellow.



Happy viewing. :)




6 comments:

rozie yusof-azlan said...

Salaam Ruby...Cantik dah white roses nie.. lenggok stroke pun dapat..I've tried RS style tp jadi separuh je.. Nanti balik nak berguru dgn Zahir & Nora juga.. hope ada masa..bunyi je cuti 2 bulan but... macam2 yg dtg nanti... Keep it up..Do you sell your crafts ot utk sendiri? I bnyk practise but if ada yg nak I jual juga.. he..he.. motivation...

Leeya said...

lawa.. lawa...

rubiyanti said...

Kak Zie
TQ 4 the comment. 2 bulan cuti memang x cukup kak kalu balik mesia...timetable full..agenda banyak. Tapi kak Zie untung sbb kat Saudi ada Zuraidah Ghazali...dia cikgu folkart kan..leh belajar ngan dia. I kat sini xder sesapa nak mintak tolong ajar. Hehe. I x jual my crafts...just buat tuk diri sendiri jer. Tapi kalu ada org kenan..I leh tolong buatkan. Betul tu kak..motivation tu yg penting..at least ada org hargai hasil seni kita. :)


Leeya
TQVM

@n@ said...

cantiknya..lawanya...gd job nik..

rubiyanti said...

Thanks Kak Ana... nak kena practice selalu nih....baru jadi cantik mungernya. :)

WAN ZARINA said...

tak tau nk komen apa da..cantikkk, lawa, biutipul, marbeles, encem oopss..hihi..